Over BpiryPhotography

fotograaf nederland

Bpiry, een verbasterde afkorting van Brandon Halapiry. De fotograaf achter deze gehele website. U heeft het vast wel regelmatig voorbij zien komen dat bedrijven vanuit de auctoriale hij-vorm spreken. Daarom zal ik u voor de verandering is vanuit de ik-vorm vertellen wie ik eigenlijk ben.

Een jonge gedreven student die graag mag genieten van het leven. Los van mijn studie heb ik een hele grote passie waar ik het grotendeels van mijn vrije tijd aan besteed: fotografie.

Ik mag graag de mooie mensen die op deze aardbol leven meenemen in hoe ik de wereld zie vanuit mijn perspectief. En hoe ik de wonderschone momenten van het leven beleef.

Ik hoor het u wellicht al zeggen. Als student houd je zeker ook van de nodige feestjes en drankjes. Uiteraard ook ik houd ervan om lekker op stap te gaan. Echter mag ik dit juist graag combineren met de liefde voor fotografie. Door regelmatig in clubs en discotheken te staan. En de prachtige en heerlijke momenten vast te leggen die de bezoekers op dat moment beleven. Dit gaat gepaard met de nodige gein en plezier in het vak. En dat is ook zeker in mijn werk te zien. Ik houd er namelijk niet van om alleen van die klassieke statische geposeerde portretten te maken tijdens een avondje stappen. Ik mag graag op de onverwachte momenten aanwezig zijn. Net wanneer de feestende mensen van het uitgaansleven even zijn vergeten dat er een fotograaf rond loopt te paraderen.


Daarnaast, zoals u wellicht al een beetje heeft gezien. Doe ik ook verschillende andere takken van fotografie. Zo heb ik in het verleden bijvoorbeeld op verschillende evenementen van het TT circuit in assen gestaan. Heb ik diverse portretten mogen schieten. Mooie plekken op de wereld bezocht. En geweldige evenementen vast mogen leggen.

Vele leuke en verschillende ervaringen, waarin ik mijn liefde voor fotografie heb kunnen uiten. En ik hoop dat ik hier in de toekomst nog vele malen van mag gaan genieten. En er nog vele diverse en uitdagende ervaringen op mijn pad mogen komen.


Denkt u, hey ik kan je ervaringen heel goed uitbreiden met misschien wel een heel uitdagend, spannend of geweldig leuk project? Neem dan is contact met mij op via de contact pagina. En wie weet zullen wij elkaar in levende lijve mogen begroeten!

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Zeer tevreden"

Voor ons sportplatform Sportloaded.nl waren wij opzoek naar een fotograaf die in een bepaalde stijl kan schieten. Brandon heeft zich goed verdiept. Want vanaf dag één hebben we de content zoals we dat graag wensen!

fotograaf bpiry
Gert Jan Stevens - Sportloaded
"Wauw!"

Ik wil de graag een professionele foto voor mijn LinkedIN profiel. Al zoekende kwam ik bij Brandon uit. En het resultaat is verbluffend!

foto's hoogeveen

Paul Braaksma